بلاگ

راهنمای خرید بهترین ترازو هوشمند

ترازوهای هوشمند نسل جدیدی از ترازوها هستند که مدتی پس از ترازوهای دیجیتالی در بازار عرضه شدند. این مدل ترازوها دارای قابلیت‌های ویژه‌ای نسبت به انواع ترازوهای معمولی هستند و در میان مخاطبان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردارند. با استفاده از ترازوهای هوشمند می‌توان علاوه‌بر نمایش وزن، شاخص توده بدنی یا BMI هر فرد را نیز مشاهده کرد. با توجه به کاربرد گسترده این محصول در ادامه این مطلب از وب‌سایت کیان سما قصد داریم ضمن معرفی انواع ترازو هوشمند موجود در بازار، به بررسی مزایا و کاربردهای این مدل ترازو بپردازیم؛ با ما همراه باشید.

ویژگی‌ های ترازو هوشمند

ترازو هوشمند برای سنجش وضعیت سلامتی بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین از این وسیله کاربردی می‌توان برای ایجاد تغییرات در سبک زندگی و کاهش وزن استفاده کرد. اولین ترازو متصل به WIFI در سال 2009 به بازار آمد. با پیشرفت تکنولوژی، اطلاعاتی مانند وزن بدن و بررسی وضعیت سلامت جسمانی از طریق برنامه‌های موجود در گوشی‌های هوشمند امکان پذیر شد. نمونه هایی از اطلاعات سلامتی که می‌توان با استفاده از ترازوهای هوشمند اندازه گیری کرد عبارتند از:

  • درصد چربی بدن
  • میزان متابولیسم پایه
  • شاخص توده بدنی (BMI)
  • توده عضلانی
  • توده چربی
  • درصد آب بدن
  • توده استخوانی
  • ضربان قلب

برخی از ترازوهای هوشمند همچنین می‌توانند با حالت‌های مختلف شخصی‌سازی را انجام دهند، مثلاً به شما اجازه می‌دهند در صورت باردار بودن وزن نوزاد را به‌طور متفاوتی اندازه گیری کنید. برخی ترازوهای هوشمند حتی می توانند در تمرینات استقامتی به شما کمک کنند.

همه این قابلیت‌ها در ترازوهای هوشمند معمولاً با یک اپلیکیشن ساخته شده توسط سازنده ترازو پیوند داده می‌شوند. اما در صورت تمایل می‌توان این داده‌ها را با سایر برنامه‌های سلامت گوشی هوشمند نیز به اشتراک گذاشت.

مزایای استفاده از ترازو هوشمند

برای بسیاری از افراد، ممکن است ترازوی هوشمند مورد نیاز نباشد. اما اگر به طور منظم سایر اطلاعات سلامتی را در تلفن هوشمند خود دنبال می‌کنید، ترازو هوشمند می تواند ابزار مناسبی برای کمک به کسب بینش بیشتر در مورد سلامت جسمی شما باشد.

برخی از مردم این قابلیت را دوست دارند که ترازوهای هوشمند چیزی بیش از وزن را اندازه گیری می‌کنند. به عنوان مثال، اگر یک ترازو هوشمند ضربان قلب را اندازه گیری کند، می‌توانید آن داده‌ها را همراه با سایر داده های سلامتی روی تلفن خود مشاهده کنید.

برخی از برنامه‌های درمان چاقی و برنامه‌های کاهش وزن از ترازوهای هوشمند برای نظارت بر پیشرفت استفاده کرده و نتایج مثبتی را برای اعضای خود گزارش کرده‌اند. داده‌های جمع‌آوری‌شده می‌تواند به شخص و پزشک متخصص یا مشاوره تغذیه نشان دهد که دز طول رژیم کاربران چقدر وزن از دست داده‌اند. این قابلیت ترازوهای هوشمند می‌تواند به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کمک کند تا برنامه‌های کاهش وزن فردی را که برای هر فرد مناسب‌تر است ایجاد کنند.

راهنمای خرید ترازو هوشمند با کیفیت

بسیاری از ترازوهای هوشمند هنگام اندازه گیری وزن مشابه ترازوهای سنتی عمل می‌کنند. همه ترازوهای هوشمند برای کار کردن به اتصال WiFi نیاز ندارند. برخی به جای آن از بلوتوث برای ارسال اطلاعات به گوشی هوشمند شما استفاده می‌کنند. این که کدام ترازوی هوشمند برای شما بهتر است بستگی به نیاز و بودجه شما دارد. نکات قابل توجه هنگام خرید ترازو هوشمند به شرح زیر است:

  • به دقت اندازه گیری توجه کنید.

وزن کردن خود روی ترازو تنها زمانی مفید است که ترازو دقیق باشد. اگرچه بیشتر ترازوهای هوشمند به اندازه یک دستگاه پزشکی دقیق نیستند، اما باید دقیق‌ترین وزن شما را نشان دهند.

  • ویژگی‌های ترازو هوشمند را بررسی کنید.

بسیاری از ترازوهای هوشمند می‌توانند وزن و BMI، درصد چربی بدن، درصد آب بدن، درصد ماهیچه‌های اسکلتی، توده عضلانی، توده استخوان، پروتئین، BMR و سن متابولیک (سن بدن) را اندازه گیری کنند. برخی حتی تا آنجا پیش می‌روند که توده بدون چربی بدن، ضربان قلب، میزان متابولیسم در حالت استراحت و سایر معیارهای سلامت را ثبت می‌کنند.

  • ترازو هوشمند باید قابلیت اتصال ترازو موبایل یا ساعت هوشمند را داشته باشد.

یکی از مزایای اصلی ترازوی هوشمند این است که می‌تواند به صورت بی‌سیم به تلفن یا دستگاه‌های دیگر شما متصل شود و اغلب با برنامه های تناسب اندام محبوب مانند Fitbit و Apple Health همگام شود. ترازوهای هوشمند باید دارای اتصال بلوتوث یا وای فای هستند، بنابراین می توانید به راحتی داده های سلامت خود را انتقال دهید.

  • صفحه نمایش ترازو باید دقیق باشد.

اگر در دیدن صفحه نمایش مشکل دارید، به دنبال ترازو با صفحه نمایش بزرگ و خوانا باشید.

  • به قیمت ترازو توجه کنید.

بدیهی است که هر چه امکانات و قابلیت‌های یک ترازو بیشتر باشد، قیمت آن بالاتر است. به طور معمول قیمت ترازوهای موجود در بازار حدود 500 هزار تومان تا 3 میلیون تومان می‌باشد.

جمع بندی

مانیتورینگ سلامت جسمانی امری ضروری است، با استفاده از ترازو هوشمند می‌توانید به صورت مداوم وضعیت سلامت خود را بررسی کنید. برندهای مختلفی از جمله شیائومی، رنفو، هوآوی و… بهترین ترازوهای هوشمند و بهترین ترازو های دیجیتال را طراحی و عرضه کرده اند. شما می‌توانید متناسب با بودجه و نیاز خود و همچنین با در نظر گرفتن نکات فوق، انواع ترازو هوشمند را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب از طریق وب‌سایت سه راه کالا خریداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *